Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,297 oferte
3,178 obiective




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Propuneri de brand
MesajScris: Mar Oct 25, 2011 12:59 pm 
Neconectat
Site Admin

Membru din: Mie Iun 01, 2011 6:21 pm
Mesaje: 44
Care considerati ca ar trebui sa fie brand-ul turistic al Romaniei si cu ce mesaj l-ati promova?


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Propuneri de brand
MesajScris: Mar Noi 29, 2011 6:06 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Noi 21, 2011 3:45 pm
Mesaje: 1
Treaba asta cu brand-ul e foarte serioasa, desi discursul public a fost mai mult sau mai putin facut sub forma unor glume pe seama ratarilor succesive ale celor insarcinati sa elaboreze un astfel de brand. Din pacate, ne afecteaza pe toti. Cred insa ca brand-ul trebuie sa se bazeze tocmai pe ceea ce ne deosebeste pe noi de altii, pe ceea ce tine de esenta. ar trebui facut un studiu serios pe tema asta, atat in tara cat si in strainatate.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Propuneri de brand
MesajScris: Mie Noi 30, 2011 11:48 pm 
Neconectat

Membru din: Mie Noi 30, 2011 11:03 pm
Mesaje: 3
S-a discutat de multe ori vis a vis de acest brand de tara ... s-a incercat chestiuni stufoase care nu ne reprezinta , incercam sa ne impunem pe piata externa o imagine care nu ne reprezinta si fugim ca dracu de tamaie de incadrarea pe care ne-a facut-o restul Europei si nu numai ...si anume ... o tara inapoiata cu 100 ani ... ce este rau in asta ? este o realitate iar strainii ar da bani grei sa poata calatorii in timp.

De ce nu exploatam aceasta incadrare CORECTA si sa tranformam aceassta imagine intr-un aspect pozitiv . Regele Charles a prezentat si promovat pe Discovery Travel tocmai arhaicul tarii nostre , pitorescul aacestora...la ei nu mai exista asa ceva , totul este sistematizat... copacii cresc la linie , de aceiasi inaltime si grosime ...nimic nu mai este natural...este frumoos ...insa nenatural ...iar strainul ar dori sa "calatoreasca in timp" iar lipsa drumurilor , saaau drumurile proaste ... nu maai au de ce sa deranjeze ...TOCMAI ... vor face parte din pitoresc ... ca doar in anii 1900 nu se calatorea cu caruta pe autostrada :)

Mai in gluma ,mai in serios ...strainii au identificat elementele de brand....si au manifestat interes pentru ele....iar noi ne dezicem ... suntem capra raioasa cu coada pe sus ... Degeaba iti dau cu ruj si spray ...atata timp cat nu ai dinti in gura ... cam cat de frumoasa poti fi ? Eee ..cam asa este cu turismul la noi ... cam ce ne-am astepta ...ca sa fim remarcatti prin calittatea hotelurrilor sau a litoralului :)

Nicidecum ... pensiunile familiale in Molvoda sau creierul muntilor ...peisajele tarii , obiceiurile , SPECIFICUL CULINAR .... sunt elementte puternice de brand ...care ar atrage straini in tara ....insaa treb sa ai o promovare corecta ... omul cand stie ca vine in 1900 ... nu are nici o reclamatie ... chiar va admira "unicitatea" noastra....insa cand ii atragem printr-o imagine falsa ... a 2-a oara nu va mai reveni in tara ... si se va simti inselat.

De ce nu ne promovam imagineea prin CULINAR ... avem o bucatarie fascinanta ... uitati-va chiar pe acest site ... la sectiunea CULINAR ... Grecia isi promoveaza turismul culinar printr-o emisiune tot de Discovery...toate aceeste elemente formezza brandul unei tari.

Elementele de mai sus se comppleteaza perfect cu alte 2elemente puternice de brand ... recunoscute si identificate de straini ... Dracula si Transilvania ...

Parerea mea este ca pe linia asta trebuuie mers ...daca nu suntem in stare sa construim autostrazi , macar atunci sa fim destepti ... si sa transformam un dezavantaj inttr-un avantaj, insaa totodata , fiecarre dintre noi ar trebui sa invatam sa ne apreciem mai mult, ptr caa daca noi nu suntem in stare sa ne apreciem , atunci de ce avem pretentii sa fim apreciati de altii ?

De cate ori ati auzit o vorba buna despre turrismul romanesc ... iar strainii totusi cu toate neajunsurile inca reusesc sa gaseasca cuvinte de apreciere ...

Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi !

Raasfoiti acest site...vetti descoperi zone inccredibil de frumoase cu legende minunate in spate, recomandati si altora sa il rasfoiassca ...si asta este deja primul pas in proomovarea turismului romanesc si identificarea brandului de tara !


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Mos Craciun de inchiriat
MesajScris: Mar Dec 20, 2011 6:50 pm 
Neconectat

Membru din: Mar Dec 20, 2011 6:03 pm
Mesaje: 1
Mos Craciun vine
acasa unde vrei tu.
Fa o surpriza placuta rudelor.
Suna si adu-l pe Mos Craciun la la numarul de telefon +40725662316.
Intra in acest moment pe moscraciundeinchiriat.com


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Propuneri de brand
MesajScris: Joi Ian 19, 2012 10:07 am 
Neconectat

Membru din: Dum Ian 15, 2012 11:38 am
Mesaje: 4
Si eu sunt de acord ca inainte de a avea un brand de tara trebuie identificat ce putem exploata cel mai bine pentru a atarge turistii. Insa acest lucru nu se face de pe o zi pe alta, iar in momentul in care ai o strategie si un brand de promovare turistica sa nu ne facem iluzii ca a 2 a zi dau buzna turistii.

Daca stam si ne gandim, in alte tari, incet cu incet au reusit sa-si atraga turistii de prin toata lumea, insa acum deja au devenit un punct de referinta pe harta turistica, iar turistii revin. Poate nu neaparat pentru obiective turistice ci pentru servicii, calitate si pentru faptul ca simt ca banii pe care ii dau se merita.

Eu sunt de parere ca ar trebui sa dezvoltam prima data o infrastructura accesibila turistilor, apoi o informare cat mai precisa cu privire la ce pot vizita. Toate aceste lucruri ambalate sub forma unui brand alaturat unui slogan si logo care sa aiba impactul scontat, vor face ca turistii sa fie interesati de ce ar putea descoperi in Romania.


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
phpBB SEO
[ Time : 0.057s | 18 Queries | GZIP : Off ]