Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,297 oferte
3,178 obiective


Niciun mesaj necitit Bucataria romaneasca

Cand vine vorba de mancaruri alese, bucataria romaneasca este una dintre cele mai bogate si inventive dintre bucatariile Europei, cu o multitudine de gusturi si arome, imbinari spectaculoase de ingrediente si interesante variatiuni locale. Avand bucate specifice fiecarui anotimp, satioase si pline de culoare, romanilor le place sa manance bine si sa se veseleasca la masa, in familie si cu prietenii.

1

5

Joi Ian 26, 2012 6:11 pm

cristina40 Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit Retete de familie

Retete invatate de la bunica si mama, ingrediente secrete transmise din generatie in generatie si inventii proprii in materie de preparate culinare.

2

8

Joi Ian 19, 2012 6:09 pm

davidcristian87 Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit Retete de post

Postul ortodox este condiderat a fi unul dur, cei care decid sa-l respecte trebuind sa renunte la toate produsele de origine anumala. Cu toate acestea, cand vine vorba de mancaruri cu legume, bucataria romaneasca este la fel, daca nu chiar si mai ingenioasa. Imbogatite cu verdeturi si mirodenii, acestea nu sunt doar delicioase, ci si foarte sanatoase, asigurand organismului o binemeritata detoxifiere. Va invitam si pe voi sa ne spuneti ce gatiti in post, cele mai bune retete urmand a fi publicate si in sectiunea "Culinar".

2

8

Mar Mar 11, 2014 11:42 am

Monica Vezi ultimul mesaj




Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Mergi la:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
phpBB SEO
[ Time : 0.084s | 13 Queries | GZIP : Off ]