SkyTrip

Goran Bregovic dedica luna iunie Romaniei

Celebrul artist a declarat ca iubeste sa concerteze in Romania, datorita publicului care il motiveaza de fiecare data, prin felul in care incinge atmosfera.

2 iunie, Bregovic la Timisoara

Pe 2 iunie, Goran Bregovic va face show la Timisoara, in Parcul Rozelor. Spectacolul este integrat in seria actiunilor „Arta contra drog”, organizate de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” si EURAD (Europe Against Drugs).

5 iunie, Bregovic la Bucuresti

Dupa doar trei zile de pauza, artistul va veni in Capitala si va concerta in Parcul Plumbuita (cartier Colentina), duminica, 5 iunie, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Sectorului 2. Concertul va incepe odata cu lasarea serii, iar intrarea este libera.

16 iunie, Bregovic la Sibiu

Acompaniat de Wedding and Funeral Orchestra, ca si acum patru ani, celebrul artist ajunge in Capitala Culturala Europeana. Concertul este programat in cadrul celei de-a cincea editii a Festivalului International de Film Transilvania, de la Sibiu.

Spectacolul va incepe la ora 21.00, iar pe ecranul gigant din Piata Mare va fi proiectat filmul "Ursu", regizat de Dan Chisu, film a carui coloana sonora este semnata de Goran Bregovic.

Tariful de 15 lei, include atat intrarea la concertul lui Bregovic, cat si la proiectia filmului „Ursul”. Biletele vor fi puse în vanzare luni, 23 mai 2011 si vor putea fi achizitionate de la TIFF Info Point (Piata Mare, Piata Unirii, Bd. Nicolae Balcescu, Bd. Victoriei), Teatrul Gong, Music Pub, Hotel Ibis, Casa Luxemburg, Atrium Classic Café, Café Wien, Einstein Café, Info Point Piata Huet.