Footer SkyTrip
Pensiunea Musatinii

Descriere

Pensiunea Musatinii este situata in Putna, acolo unde Stefan cel Mare a construit cea mai mare manastire a sa - Manastirea Putna. Avand 12 camere duble, 3 camere triple si 3 apartamente a cate 2 camere duble fiecare, pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai dotari si servicii la cele mai inalte standarde.

Restaurantul de 3 stele ofera posibilitatea de a organiza petreceri, mese festive pentru diferite ocazii, servirea mesei in grupuri de pana la 150 persoane. Cum pensiunea are ferma, fabrica de prelucrare a laptelui si brutarie proprii, turistii au parte de preparate naturale deosebite, autohtone.

Oaspetii au variate posibilitati de agrement, in orice anotimp, iar pe dealurile din imprejurimi este amenajata o partie cu teleschi.

Adresa Strada Manastirii 513A, Putna, Suceava
Mobil 0744472350
Nr de locuri 45
Nr camere duble 12
Nr apartamente 3
Latitudine 47.8718605
Longitudine 25.6125107
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii
Facilitati si servicii incluse apartament familie, aer conditionat, internet, parcare, telefon, TV, baie cu dus, frigider / minibar, jacuzzi, sauna, restaurant, sala de conferinta, room service, sala de fitness, schimb valutar, seif, teren sport, teren sport, terasa, accesul permis animale, fax / photocopying

Alte facilitati

  • discoteca;
  • masaj;
  • spalatorie;
  • sala de conferinte cu 24 de locuri;
  • tichete de vacanta.