Footer SkyTrip
Hotel Continental Forum Arad

Descriere

Hotelul Continental Forum Arad, parte a brand- ului Continental Forum, din categoria 4 stele, este dedicat celor care apreciaza eleganta combinata cu utilitatea ultimelor dotari. Accentul se pune pe rafinament, distinctie si confortul ambientului.
Continental Forum Arad reprezinta cea mai inalta cladire a orasului, fiind localizata central, in imediata apropiere a Palatului Administrativ, Teatrului Clasic "Ioan Slavici" si a unor importante institutii financiare aradene. La doar 4 km de Aeroportul International Arad si foarte aproape de granita cu Ungaria, Continental Forum Arad ramane cel mai important loc de intalnire a vietii sociale si de afaceri din regiune.

Adresa Bulevardul Revolutiei 79 - 81, Arad, Arad
Telefon 0372578800
Fax 0372578801
Nr de locuri 160
Nr camere single 81
Nr camere duble 69
Nr apartamente 10
Latitudine 46.1735497
Longitudine 21.3186092
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse apartament familie, spa & health, aer conditionat, internet, plata cu card, parcare, telefon, TV, baie cu vana, baie cu dus, frigider / minibar, night club, jacuzzi, sauna, restaurant, sala de conferinta, room service, schimb valutar, seif, terasa, accesul permis animale, lift, fax / photocopying, facilitati pentru persoane cu handicap

Alte facilitati

  • club de bowling;
  • bar de zi.