Footer SkyTrip
Hotel BinderBubi Medias

Descriere

Amplasat in vecinatatea padurii si oferind o perspectiva minunata asupra orasului si a imprejurimilor, Hotelul BinderBubi din Medias este o alegere excelenta pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, pentru intalniri de afaceri, pentru destindere, infrumusetare sau tratament. Pune la dispozitia oaspetilor sai camere spatioase si elegante, unele cu mobilier unicat, pictat in vesela traditie saseasca, un restaurant cu o capacitate de 230 de locuri, o piscina, o sala de fitness, sali de conferinta si un centru spa.

La doar 1 km distanta de hotel, se afla ferma turistica "Trei Stejari", cu pensiune proprie, crama, parcare penru rulote si chiar un mic muzeu al satului, cu gospodarii traditionale si animale, unde turistii au variae posibilitati de petrecere a timpului liber: pescuit, barbaque, foc de tabara, degustari de vinuri, organizare de team building-uri, workshop-uri sau tabere.

Adresa Strada Plopului nr. 30, Medias, Sibiu
Telefon 0269 834 144 0369 802 062
Fax 0269 843 089
Nr de locuri 80
Nr camere duble 40
Latitudine 46.1617462
Longitudine 24.3689843
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii, varstnici, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse spa & health, aer conditionat, internet, parcare, telefon, TV, baie cu dus, frigider / minibar, piscina interioara, restaurant, sala de conferinta, room service, seif, terasa, fax / photocopying

Alte facilitati

  • club pentru copii;
  • baza tratament.