Footer SkyTrip
Hotel Diana

Descriere

Hotel Diana este situat pe malul stang al Cernei, pe un versant al muntelui Domogled, la 250 m de centrul statiunii Baile Herculane. Complet renovat in 2011, acesta are o tematica wellness si de tratamente balneoclimaterice, asteaptandu-va cu o gama variata de servicii la cel mai inalt nivel.

Complexul, situat pe o suprafata de 18.000 mp, ofera o destindere placuta, tratamente Spa, camere si apartamente mobilate ingenios, intr-un anturaj pitoresc. Toate aceste servicii va asigura o sedere de neuitat, in conditii deosebite.

 

Dispune de 220 de camere complet renovate, dotate cu balcon, baie proprie, uscator de par, telefon, TV, CATV, minibar, camere pentru nefumatori etc. Baza de tratament din incinta hotelului, complet renovata si bine dotata cu cele mai moderne aparate, isi asteapta oaspetii cu personal specializat.

Adresa Strada Complexelor 8, Baile Herculane, Caras-Severin
Telefon 0255560119
Fax 0255560119
Nr de locuri 400
Nr camere single 20
Nr camere duble 180
Nr apartamente 10
Latitudine 44.8786125
Longitudine 22.4141674
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii, varstnici, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse apartament familie, spa & health, aer conditionat, internet, parcare, telefon, TV, baie cu vana, baie cu dus, frigider / minibar, piscina interioara, sauna, restaurant, sala de conferinta, salon de infrumusetare, schimb valutar, seif, teren sport, teren sport, accesul permis animale, lift

Alte facilitati

  • piscina acoperita
  • bar de zi;
  • coafura/ frizerie;
  • sala de gimnastica;
  • masaj.