Footer SkyTrip
Complex Turistic Steaua Muresului Aqua Park

Descriere

Complexul Steaua Muresului 4* Aqua Park este situat pe malul raului Mures, cu acces direct din drumul judetean 107A, care leaga orasele Simeria si Geoagiu Bai, si la aproximativ 20 km de municipiile Deva si Hunedoara. Intreg complexul a fost renovat anul acesta si oferta servicii de 4* la cele mai inalte standarde de calitate.


Cele 26 de camere duble si apartamente sunt dotate cu TV LCD prin satelit, minibar, cabine de dus si cazi cu hidromasaj. Steaua Muresului pune la dispozitie un restaurant cu mancare traditionala si international si o terasa cu mici si gratare, iar in lobby accesul la internet WI-FI este gratuit.


Strandul complexului are 4 piscine exterioare cu apa incalzita, din care una este destinata copiilor si este dotata cu topogane pentru cei mici. Pentru cei mari a fost construit un whaterslide cu trei tobogane de viteza si unul cu serpentine, dar si un bazin cu o adancime de peste 2 m, dotat cu minitrambuline, iar in bazinul de relaxare turistii au parte de hidromasaj. Strandul oferta o plaja cu pontoane si nisip, amenajata cu sezlonguri gratuite, capacitate ei fiind de aproximativ 5000 de locuri. Centrul SPA al complexului vine in intampinare cu masaj, sauna, sala de fitness si o piscina interioara, iar sala de jocuri este dotata cu piste de bowling, mese de biliarde, darts si aparate de jocuri mecanice.


De asemenea, in cadrul complexului sunt amenajate lacuri cu o suprafata de 10.000 mp, destinate pescuitului sportiv, populate cu crap, amur, somn, stiuca, salau si caras, crescuti in propria ferma piscicola.

Adresa Rapoltu Mare FN, Rapoltu Mare, Hunedoara
Telefon 0354100041 0354100042
Nr de locuri 52
Latitudine 45.8666687
Longitudine 23.0666676
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii, varstnici, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse apartament familie, spa & health, aer conditionat, internet, parcare, telefon, TV, baie cu vana, baie cu dus, frigider / minibar, piscina interioara, piscina exterioara, sauna, restaurant, sala de conferinta, room service, sala de fitness, terasa