Footer SkyTrip
Complex turistic Bella Vista

Descriere

Complexul Turistic Bella Vista este amplasat in mijlocul naturii, la o altitudine de 800 m, departe de agitatia urbana, intr-o zona linistita, cu o panorama exceptionala. Acesta este deschis pentru a oferi un nou tip de servicii turistice clientilor romani si straini: sejurul in mijlocul naturii, dar in apropierea orasului, cu posibilitatea de a efectua turism istoric sau da a se relaxa pur si simplu cu familia ori prietenii in mijlocul unui peisaj montan superb.

 

Complexul va pune la dispozitie: 16 camere duble dotate clasic si in acelasi timp cu foarte mult bun gust in Vila Belvedere****, 6 apartamente cu cate 3 camere fiecare in Vila Da Vinci***, terase panoramice, gradina de vara, sala de conferinta dotata cu videoproiector, ecran proiectie si flipchart, doua sali de restaurant, cu o capacitate de 160, respectiv 180 locuri, unde se pot servi preparate gatite traditional, din produse eco.

 

Se pot organiza evenimente corporate, mese festive, microrevelioane, petreceri tematice (bal mascat, cabaret, seara de casino etc.), dar si activitati de teambuilding cu: calatorii montane cu atv-ul, trasee off-road, 4X4, trasee mountain bike, paintball, tir cu arcul tir cu pusca, rapel, tiroliana, parapanta, drumetii pe trasee turistice.

Adresa Strada 7 Izvoare 44, Sacele, Brasov
Telefon 0268275649
Mobil 0741993166
Fax 0268276960
Nr de locuri 68
Nr camere duble 16
Nr apartamente 3
Latitudine 45.6045800
Longitudine 25.6794400
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii, varstnici, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse apartament familie, aer conditionat, internet, plata cu card, parcare, telefon, TV, baie cu vana, baie cu dus, frigider / minibar, restaurant, sala de conferinta, room service, seif, teren sport, teren sport, terasa, fax / photocopying

Alte facilitati

  • parcare in incinta hotelului;
  • mini teren de fotbal cu gazon;
  • gratar in aer liber;
  • mic dejun bufet;
  • jocuri.