SkyTrip

Locuri de refugiu pentru Sfarsitul Lumii in Romania

In gluma sau in serios, mai toata lumea se gandeste la sfarsitul lumii. Acest mare eveniment este asociat cu alinierea planetelor, care s-a preconizat a avea loc in anul 2012. Dar iata ca mult asteptata aliniere se intampla nu mai departe de 21 mai, adica azi. Sa vina mai repede sfarsitul lumii?! Sau e o alta gaselnita a vanzatorilor de spectaculos?!

Se spune ca fenomenul alinierii planetelor atrage dupa sine cumplite dezastre pe pamant. Si in ideea ca Pamantul nu va supravietui, urmarind trendul, unii si-au cumparat chiar terenuri pe alte planete.

Altii inteleg ca sfarsitul lumii inseamna de fapt un salt de la vechea la noua energie si ca singurul lucru care se poate face este armonizarea cu noile vibratii ale planetei. Ajutor in acest sens, il dau conduita personala impecabila, in legea bunului simt si locurile puternic energizate.

Alba Iulia, locul unde strainii aleg sa-si petreaca sfarsitul lumii

Recunoscut mai mult in strainatate decat la noi, locul cel mai puternic energizat din Romania pare-se a fi Alba Iulia. Si poate ca nu intamplatoare a fost afirmatia lui Papa Ioan Paul al II-lea, care sustinea ca „Romania este tara aleasa ca fiind Gradina Maicii Domnului, cu centrul spiritual al lumii, Alba Iulia” – fost centru spiritual al dacilor.

Cert este ca, in mod aparent inexplicabil, tot mai multi straini achizitioneaza proprietati in zona Alba, pentru a se proteja de sfarsitul umanitatii, traversand dincolo, in noua era.

Pe langa Alba Iulia, "cunoscatorii" recomanda ca locuri de refugiu, in prag de Sfarsitul Lumii si crestele inalte ale muntilor.