SkyTrip

Prima editie a Festivalului de Film al Europei Centrale, gazduita de Medias

Festivalul de Film al Europei Centrale, aflat la prima editie, va fi organizat la Medias. Evenimentul se desfasoara in perioada 5 – 10 septembrie si va reuni regizori, actori si atasati culturali din diverse colturi ale lumii.

Medias Central European Film Festival este un eveniment organizat de Primaria Municipiului Medias, in parteneriat cu Centrul National al Cinematografiei.

Filme din sapte tari

La festivalul din Medias, judetul Sibiu, vor concura filme din sapte tari. Este vorba despre Slovenia, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina, respectiv Israelul, ca invitat special.

Pe langa aceste productii, premiate in tarile lor, vor mai putea fi vizionate si alte productii ale cinematografiei din fiecare stat participant.

Proiectii in Medias

Peliculele vor fi proiectate in diferite locatii din Medias, precum Cinematograful Mediensis, Piata Corneliu Coposu, Sala Traube, dar si la Sinagoga.

Festivalul de Film al Europei Centrale isi propune sa reuneasca cinematografii de traditie care sa ofere publicului larg cele mai bune pelicule.