Footer SkyTrip
Restaurant Ramada
Printeaza

Descriere

Restaurantele Hotelului Ramada sunt The Grill by Ramada, Restaurantul Tas, Restaurantul Opal si restaurantul Coral.

Singurul restaurant Live Cooking din Brasov, The Grill by Ramada, locatia ideala pentru o intalnire de afaceri, un cocktail, o intalnire cu prietenii, o cina romantica sau festiva, rasfata gusturile clientilor cu preparate delicioase din bucataria traditionala, pregatite cu maiestrie de catre bucatari profesionisti.

Situat in interiorul Hotelului Ramada Brasov, Restaurantul Tas va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei internationale si traditionale, sau va sta la dispozitie pentru organizarea de evenimente private si publice, mese festive si evenimente corporate cu o capacitate de pana la 90 persoane.

Cu o capacitate de 70 de locuri, Restaurantul Opal, cochet si intim, este locul ideal de intalnire cu partenerii de afaceri sau cu prietenii.

Cu o capacitate de 300 de locuri, Restaurantul Coral se mandreste cu prospetimea produselor oferite, cu creativitatea si experienta bucatarilor, precum si cu nivelul de servire impecabil asigurat de personal calificat in domeniu.

Adresa Strada Calea Bucuresti 13, Sacele, Brasov
Web http://www.ramadabrasov.ro
Email [email protected]
Telefon 0268508009
Nr de locuri 500
Orar 07:00-24:00
Latitudine 45.6272087
Longitudine 25.6415348
Facilitati si servicii incluse aer conditionat, plata cu card, internet, parcare, rezervare online, rezervare telefonica