Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Supa de rosii cu galuste de gris

Supa de rosii cu galuste de gris

Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria mancaruri-cu-carne
specifice regiunilor:
Dobrogea;


Carnati dobrogeni

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 2 voturi
Carnati dobrogeni Carnati din carne de berbec, condimentati cu usturoi si cimbru.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2016-11-30

Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 1 vot
Pulpe de pui invelite in piure de cartofi Pulpe de pui invelite in piure de cartofi cu marar si cimbru.
Reteta adaugata de catre utilizatorul monica in data de 2016-08-30

Tuslama de burta

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 1 vot
Tuslama de burta O mancare dobrogeana din burta si carne de vita.
Reteta adaugata de catre utilizatorul evelyne in data de 2016-06-29

Gasca salbatica la cuptor

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
8.0/10 din 7 voturi
Gasca salbatica la cuptor Desi prepararea ei cere multa rabdare, nu trebuie sa ratezi o asemenea delicatesa.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2015-10-31

Ghiudem

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 1 vot
Ghiudem Specific dobrogean, ghiudemul se prepara din carne de vita si de mistret, cu slanina si condimente.
Reteta adaugata de catre utilizatorul monica in data de 2015-09-30

Coasta de porc la cuptor

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
Coasta de porc la cuptor Coasta de porc cu pasta de usturoi, gatita in vin rosu cu patrunjel, la cuptor.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2014-09-29

Cotlet de berbec cu ciuperci

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
8.0/10 din 2 voturi
Cotlet de berbec cu ciuperci Cotlet de berbecut cu ceapa si slanina afumata, gatit in vin rosu cu mirodenii si ciuperci.
Reteta adaugata de catre utilizatorul evelyne in data de 2014-07-31

Muschi de vita cu sos de branza

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
8.5/10 din 4 voturi
Muschi de vita cu sos de branza Muschi de vita cu ciuperci si ceapa, in sos de branza cu smantana si coniac.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2012-04-26

Pilaf in aluat

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
9.7/10 din 3 voturi
Pilaf in aluat Un preparat inedit - pilaf in aluat, copt ca o turta in cuptor.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-11-10

Frigarui de berbec

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
9.0/10 din 2 voturi
Frigarui de berbec Frigarui cu carne de berbec, rosii, ceapa si ardei.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-10-05

Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
8.0/10 din 4 voturi
Pulpa de berbec cu sos vanatoresc O friptura deosebita, de gatit musafirilor.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-09-16

Tocana dobrogeana de porc

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
9.7/10 din 6 voturi
Tocana dobrogeana de porc Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-09-15

Sarmale cu peste

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
7.5/10 din 8 voturi
Sarmale cu peste Sarmalele cu peste se pot prepara atat in foi de varza, cat si in foi de vita, tot secretul stand, insa, in condimente.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-14
1-13 din 13
Pagini:  
Cazare Romania