SkyTrip

Distractie maxima in acest weekend la Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuta

Amatorii de distracie si voie buna sunt asteptati in acest weekend in Pasul Tihuta, unde se desfasoara un eveniment inedit - Festivalul Usturoiului! Vor avea parte de o multime de surprize si activitati care de care mai amuzante si placute: vanatoare de vrajitoare si jocuri demult uitate pentru copii, concursuri cu premii pentru cea mai inspirata tinuta dupa personaje din romanul Dracula si cel mai barbatos dintre barbatii din tinutul transilvan, dansuri traditionale care nu te lasa sa sezi linistit, muzica populara cu artisti si ansambluri de seama din Ardeal si Maramures, ceaunuri care dau în clocot si bucate alese, mesteri populari si producatori din Cluj si Bistrita-Nasaud, cu marfa de soi, facuta de mainile lor. Relaxare, aventura, adrenalina, timp pentru si cu prieteni, toate sunt la cea mai mare petrecere în aer liber din Bistrita-Nasaud, intr-un peisaj de poveste! Startul se da sambata, la ora 11.00 si tine pana duminica seara:


Sambata, 30 iulie

ora 11.00 - Targ Produs de Cluj si Produs în Bistrita-Nasaud

Activitati si ateliere pentru copii, jocuri traditionale specifice Vaii Bargaului (hapuc si oina), concurs "Vanatoare de vrajitoare"

Animatie cu personaje din romanul Dracula

Concurs: Cea mai inspirata tinuta dupa personaje din romanul "Dracula".

ora 15.00 - Reprezentatie a trupei Lotus Dance Studio (coordonator Annamaria Antall) si a majoretelor de la "Cheers all Stars" (coordonator Roxana Lapuste)

ora 16.00 - Concurs "Cel mai barbatos barbat din Tinutul Contelui Dracula"

ora 17.00 - teatrul nescris din Sant - Dor Somesan

ora 18.00 - folk cu Vasile Bancea si Sorin Borzos, Florin Sasarman

ora 20.00 - pop-dance cu Diana Bucsa, concurent Vocea Romaniei

20.30 - Super party "Lasati femeile sa faca ce vor!"/Noaptea DJ-lor: DJ Luci si DJ Antique. Invitat special - DJ Nonis, rezident Bamboo si Le GaGa



Duminica, 31 iulie

Ora 11.00 - Targ Produs de Cluj si Produs în Bistrita-Nasaud, activitati pentru copii, tiroliana

Ora 14.00 - drumetie tematica "Pe urmele contelui Dracula" (traseu 3 ore dus-întors) - coordonatori prof. Ioan Baca si Nicu Gheorghe

Ora 13.00 - Ansamblurile reunite ale Vaii Bargaului (coregraf Florin Flamand)

Ora 14.00 - Ansamblul profesionist Dor Romanesc: Matilda Pascal-Cojocarita, Nicolae Cioanca, Mirela Petrus, Domnica Dologa, Ioan Dordoi, Felix Galan, Tinu Spanu, Anuta Motofelia, Cristina Retegan, Oana Matei, Veronica Balan. Dirijor maestrul Stefan Cigu

Ora 16.00 - Ansamblurile Magura Sieului (com. Sieu), Budacu de Sus (com. Dumitrita), Milas, Ocnita (com. Teaca), Ansamblul Balada  (coregraf Nelu Simionca)

Ora 17.00 - Valeria si Traian Ilea, artisti colaboratori ai Asociatiei Produs de Cluj

Ora 18.30 - Ansamblul profesionist Transilvania din Maramures: Angela Buciu, Andreea Ghitiu, Alexandru Pop, Oana Font, Dumitru Dobrican.

Ora 20.00 - after party în Tinutul Contelui Dracula - Pool party la Aquaspa Prundu Bargaului cu DJ Nonis (locuri limitate)

Organizatori: Asociatia de promovare a turismului "Turist în Bistrita-Nasaud", Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean Bistrita-Nasaud, primariile comunelor Prundu Bargaului, Tiha Bargaului, Bistrita Bargaului si Josenii Bargaului, cu participarea extraordinara a Asociatiei Produs de Cluj si Produs în Bistrita-Nasaud.