Footer SkyTrip
Pensiunea Bucovina Lodge

Descriere

Pensiunea Bucovina Lodge, situata intr-un peisaj de neuitat, va ofera conditiile necesare unui concediu reusit. Fiecarei camere ii este destinat cate un balcon spatios de unde poti admira minunata panorama care ti se arata. Aceasta imagine este completata de existenta saunei, care iti reda relaxarea si placerea de care ai nevoie.

Spatiul verde care inconjoara pensiunea este minunat, iar ea beneficiaza de o curte verde si spatioasa. Astfel, copiii dumneavostra nu se vor plictisi, deoarece le dedicam un spatiu destinat jocului. De asemenea, puteti inchiria numeroase jocuri, precum: remi, sah, carti, table.

Restaurantul pensiunii va poate incanta cu diverse specialitati, preparate intr-o bucatarie utilata complet. Pe langa acestea, sala de mese va este pusa la dispozitie pentru mese festive.

Adresa Strada D. Cantemir 17A, Vama, Suceava
Telefon 0330080382
Mobil 0740269193
Fax 0330080382
Nr de locuri 25
Nr camere duble 9
Nr apartamente 1
Latitudine 47.5672989
Longitudine 25.6898193
Recomandat pentru tineri, familii cu copii, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse apartament familie, aer conditionat, internet, plata cu card, parcare, telefon, TV, baie cu dus, frigider / minibar, sauna, restaurant, sala de conferinta, room service, seif, terasa, accesul permis animale, fax / photocopying

Alte facilitati

  • biliard;
  • jocuri de inchiriat (carti, table, sah, remi);
  • bar;
  • loc de joaca;
  • ferma proprie.