Footer SkyTrip
Hotel Royal

Descriere

Hotel Royal din Poiana Brasov va intampina intr-un cadru distins si modern, dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile. Situat la poalele muntilor Postavaru, va ofera posibilitatea de a participa la diverse activitati, indiferent de sezon. Dispune de 10 apartamente de 4 persoane, 1 apartament de 5 persoane, 8 camere duble matrimoniale, 1 camera twin superior, 1 camera twin standard si 8 triple de cate 3 persoane.

Dar Hotel Royal nu isi propune doar sa ofere clientilor camere si apartamente dotate corespunzator si sa asigure servicii specifice. Isi propune ca, pe langa serviciul de cazare excelent, sa ofere oaspetilor sai confortul si facilitatile de care au nevoie, precum si multe alte servicii suplimentare. Avand o sala de evenimente si conferinte cu o capacitate maxima de pana la 150 de persoane, este locul ideal si pentru organizarea unor petreceri de firma, conferinte, team buildinguri.

Adresa Strada Poiana Doamnei nr. 4, Poiana Brasov, Brasov
Telefon 0268262261
Mobil 0788128333
Fax 0268262096
Nr de locuri 89
Nr camere duble 10
Nr apartamente 11
Latitudine 45.5941238
Longitudine 25.5490742
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse apartament familie, internet, plata cu card, parcare, telefon, TV, baie cu vana, baie cu dus, frigider / minibar, sauna, restaurant, sala de conferinta, seif, teren sport, teren sport, terasa, lift, fax / photocopying

Alte facilitati

  • bar cu biliard, darts, fotbal de masa si table;
  • terasa cu loc de joaca pentru copii, atat in interior, cat si in exterior;
  • cos de basket, sezlonguri si spatiu pentru gratar;
  • sauna;
  • drumetii montane, schi, parapanta si plimbari cu trasura;
  • lectii de echitatie.