Footer SkyTrip
Complex Panicel

Descriere

Complexul Panicel este situat la 2 km de Rasnov, pe DN73 spre Bran. Domeniul se intinde pe 7 hectare de teren, putand gazdui concomitent mai multe evenimente si fiind o locatie perfecta pentru o sedinta foto reusita (cai, lacuri).


Cele 22 de camere (din care 16 duble twin si 6 matrimoniale) din cladirea principala si cele 9 camere matrimoniale din vila de langa lacuri sunt confortabile, calduroase, luminoase si cochete, iar mobila rustica, pictata, intregeste atmosfera de spatiu autentic romanesc.


Turistii pot avea diverse activitati, care sa le faca sederea una activa si interesanta: cursuri de calarie, atat in aer liber, cat si in manej acoperit, plimbari cu trasura sau cu sania, avand ca destinatie Cetatea Medievala Rasnov sau Castelul Bran, aflate in apropiere, excursii calare la obiectivele turistice, drumetii calare pe trasee de dificultati variate, pescuit de pastrav in lacul artificial al complexului etc. Pentru copii este amenajat un loc de joaca exterior, dar micutii se pot distra si facand plimbari cu trasurica cu ponei, cursuri de echitatie, tabere cu program diversificat.


Restaurantul are o sala nou inaugurata, ce dispune de pana la 400 de locuri si terasa. Exista, de asemenea, un foisor inchis cu 100 de locuri langa protap si gratar, salon cu 80 locuri, peluza pentru cort si/sau cununie in aer liber.

Adresa DN 73, Rasnov, Brasov
Mobil 0756209969
Nr de locuri 62
Nr camere duble 31
Latitudine 45.5930595
Longitudine 25.4602795
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii
Facilitati si servicii incluse internet, parcare, TV, baie cu dus, frigider / minibar, sauna, restaurant, sala de conferinta, terasa

Alte facilitati

  • salon de servire a mesei, cu bar dotat cu mobilier din lemn masiv, semineu si instalatie audio;
  • centrala termica proprie;
  • foisor;
  • loc de joaca pentru copii;
  • salonas fumatori - dotat si cu bar;
  • organizare evenimente;
  • echitatie cu intructor.