Footer SkyTrip
Vila Casa Marii

Descriere

Vila Casa Marii se afla pe strada Falezei la nr. 5, in 2 Mai. Accesul se face din DN 39 Mangalia-Vama Veche, pe drumul asfalatat care duce la micul golf. Avand o pozitie privilegiata si exclusivista, chiar pe faleza din 2 Mai, Vila Casa Marii este o oaza de liniste si relaxare, care va ofera intimitate in cele numai 5 camere duble, toate cu VEDERE la MARE, care sunt deservite de un living generos comun, terasa acoperita, curte insorita si gratar exterior, toate aflate la dispozitia dvs.


Pentru ca sederea aici sa fie cat mai placuta si confortabila, am pregatit toate camerele noastre dupa cum urmeaza: pat dublu matrimonial, asternuturi albe scrobite, baie cu dus, prosoape imaculate, A/C, cablu TV, uscator de par, minibar (contra cost); pentru cei mici se poate adauga un pat suplimentar (contra cost). Doua dintre camere se afla la parter, cu intrare direct de pe terasa, iar celelalte 3 camere sunt la etaj, avand intrari separate de pe un hol comun.


Datorita pozitiei extraordinare a vilei, la doar 15 m distanta de mare, va puteti bucura 24h/24 de privelistea, sunetul si briza marii. Accesul la plaja se face direct de pe strada Falezei, fie la plaja mare (150 m) fie la plaja micului golf (200 m).

Adresa Strada Falezei 5, 2 Mai, Constanta
Mobil 0722221214
Nr de locuri 10
Nr camere duble 5
Latitudine 43.7829000
Longitudine 28.5797490
Recomandat pentru tineri, proaspat casatoriti, familii cu copii, varstnici
Facilitati si servicii incluse aer conditionat, parcare, telefon, TV, baie cu dus, frigider / minibar, terasa

Alte facilitati

  • parcare in fata vilei;
  • pat bebe gratuit;

  • curatenie refacuta zilnic.