Footer SkyTrip
Pensiunea Casa Humor

Descriere

Pensiunea Casa Humor se afla in pitoreasca statiune montana Gura Humorului, la doar cativa kilometri de faimoasele manastiri Voronet (3 km), Humor (5 km) si 1 km de cel mai modern complex de agrement (partia de schi Soimul, strand Arinis), intr-o zona linistita, cu multa verdeata.

Pentru reusita unei vacante de neuitat, gazdele pregatesc turistilor, la cerere, si excursii la manastirile din vecinatate, asigurand transportul si un ghid insotitor. Momentele reconfortante vor fi asigurate de serile campenesti, cu program folcloric, masa traditionala si foc de tabara.

Pasionatii de echitatie sau pescuit sportiv (pastrav) pot petrece clipe frumoase in natura, urmate de un picnic cu pregatirea pestelui prins. Indiferent de anotimp, plimbarile cu trasura/ sania trasa de cai vor fi un moment de relaxare pentru cei romantici si nu numai.

Adresa Aleea Stefan cel Mare 5 bis, Gura Humorului, Suceava
Telefon 0230233334
Mobil 0755965780
Fax 0230233334
Nr de locuri 26
Nr camere duble 7
Nr apartamente 3
Latitudine 47.5546417
Longitudine 25.8834133
Recomandat pentru proaspat casatoriti, familii cu copii, intalniri de afaceri
Facilitati si servicii incluse apartament familie, internet, plata cu card, parcare, telefon, TV, baie cu vana, baie cu dus, frigider / minibar, sauna, restaurant, sala de conferinta, room service, terasa, fax / photocopying

Alte facilitati

  • loc de joaca pentru copii;
  • tichete de vacanta.