SkyTrip

Incursiune in Lumea Apelor

Sezonul estival aduce, precum valurile marii scoicile la mal, turisti dornici de relaxare si distractie pe litoral. Plajele te imbie la bronz, apa la balaceala, muzica la dans. Dar pe langa statiunile consacrate, judetul Constanta ofera multe alte posibilitati de petrecere a unei vacante reusite. Si cum ar fi sa poti patrunde in adancurile marilor exotice, sa poti inota alaturi de fiintele acvatice, sa poti simti presiunea afunzimilor? Nu-i asa ca ar fi minunat? Ei bine, chiar poti! Si asta plimbandu-te doar pe culoarele imensului acvariu din Tulcea, considerat a fi printre cele mai mari si mai reusite din Europa.

Acestea sunt senzatiile pe care le incerci in Sala Apelor, din Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, in interiorul acvariului. Si nu este deloc exagerat si impropriu spus "interior", acesta fiind amenajat cu tuneluri care permit accesul chiar in mijlocul bazinelor, meritand din plin cei 13 ani de efort, care au costat desavarsirea proiectului.

Acvariul din Tulcea, atractie fascinanta pentru copii

Bucura-ti copiii cu o experienta fascinanta, incarcata de culoare, emotie, miscare si senzational. Oau! Vai! Uite! Priviri vrajite si exclamatii fermecate vor insoti intreg periplul, despre care povestile nu vor conteni, mult timp in urma vizitei acvariului.

Acvariul, fereastra ca un ochi indiscret, cercetator in misterioasa lume a apelor, dezvaluie zeci de pesti saltareti, rechini, testoase, corali, stele de mare, alcatuind puzzle-ul dinamic altfel ascuns, al oceanului.

Sursa fotografie: www.orasul-tulcea.ro