SkyTrip

Roata Bucurestiului, cea mai mare roata de distractii din Romania, in parcul Miramagica din Herastrau

La inceputul lunii septembrie, in capitala a fost inaugurat un nou parc de distractii, cu un nume asemanator taramelor din basme: Miramagica. Situat la intrarea in parcul Herastrau, dinspre Soseaua Nordului (numarul 7-9), parcul are atractii de divertisment inovatoare, in aer liber, si a fost astfel conceput pentru ca familiile cu copii sa poata petrece ore memorabile, de relaxare si bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

In topul acestora se afla Roata Bucurestiului, care, cu un diametru de 25 de metri si 18 cabine a cate sase locuri, este cea mai mare roata de distractii din Romania, potrivit organizatorilor. Amatorii de senzatii tari, dar si cei care vor sa imortalizeze de la inaltime o panorama a Herastraului, o pot face acum la Miramagica. In parc se mai afla alte sapte jocuri si elemente spectaculoase de distractie, printre care turnul Spark, inalt de 10 metri, caruselul Tornado, masinute tamponabile, barcute, saltele/trambuline, derby si trenulet.

Intrarea in parc e gratuita, dar pentru fiecare atractie sunt necesare jetoane, care pot fi achizitionate, la pretul de 10 lei/ bucata, de la tonomate speciale. Acestea accepta si bancnote de 50 si 100 de lei, dar nu dau rest. Pentru Roata Bucurestiului, sunt necesare doua astfel de jetoane. Pana la sosirea iernii, copiii si parintii se vor putea bucura de atractii in fiecare zi a saptamanii, iar in weekenduri vor avea parte de evenimente tematice si alte surprize.

Conceptul Miramagica a fost creat si implementat de o echipa de designeri internationali, care si-au pus amprenta asupra unor parcuri de divertisment din Marea Britanie, Spania si Italia. Tematizarea si master planul parcului (amplasarea jocurilor si crearea fluxului in parc) a fost realizata de catre o firma britanica, iar dezvoltatorul este o companie cu capital 100% romanesc, cunoscuta in domeniul de entertainment indoor pentru copii.