SkyTrip

Trasee si casute in copaci, sarituri de la 15 m, paintball, tir cu arcul, airsoft si plimbari cu bicicleta – le gasiti pe toate in parcul de aventura Edenland, la doar 20 km de Bucuresti

La doar 20 de kilometri de centrul Bucurestiului, iubitorii de aventura, distractie si relaxare pot gasi un loc perfect pentru petrecerea timpului liber: parcul de aventura Edenland. Fie ca vreti sa va plimbati cu bicicleta prin padure sau sa experimentati senzatii tari sarind in gol de la 15 metri, fie ca sunteti pasionati de airsoft (joc sportiv in care jucatorii simuleaza un conflict sau efectueaza anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lanseaza proiectile sferice non-metalice, utilizand echipamente specifice si tactici militare reale) ori tir cu arcul, in mod cert veti avea parte de o zi speciala, alaturi de familie sau prieteni.

Edenland are 11 trasee in copaci, cu grade diferite de dificultate (usor, mediu, dificil si foarte dificil), atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, care dispun de un sistem de securitate unic in Romania (linia vietii), pentru a nu pune deloc in pericol siguranta aventurierilor. Exista si un spatiu de joaca special amenajat pentru copii, astfel incat picii pot desfasura activitati atat impreuna cu cei de aceeasi varsta, cat si comune cu adultii care ii insotesc. Platforma de sarituri pentru amatorii de senzatii tari se numeste Eden Jump si produce celor care se incumeta la un salt pendular o infuzie de adrenalina. Activitatea se desfasoara, de asemenea, in deplina siguranta si sub directa supraveghere a unui instructor. Parcul mai pune la dispozitie 3,5 hectare amenajate special pentru paintball, cu transee, santuri, poduri si turnuri, care simuleaza foarte bine conditiile reale de pe campul de lupta.

Marea surpriza marca Edenland o reprezinta casutele in copaci, unice in Romania. Denumite haios "Closca cu pui" si "Melcul", ele au fost realizate cu ajutor unor mesteri maramureseni, au un design deosebit si tot confortul de care va puteti bucura la o pensiune, de la baie proprie la aer conditionat. "Closca cu pui" masoara 24 de mp si are doua incaperi separate, fiind perfecta pentru o familie cu copii, iar "Melcul" masoara 12 mp si are doua locuri de cazare. O noapte petrecuta in aceste casute de lemn, in mijlocul padurii, este deosebit de reconfortanta si o experinta cu adevarat inedita, pe care copiii (dar nu doar ei!) o vor aprecia cu siguranta.

Edenland Park este situat pe strada Cantonului din Balotesti, iar cei care nu au la dispozitie un mijloc de transport personal pot ajunge cu microbuzul Edenland, care este gratuit. Cursele se efectueaza zilnic (exceptand zilele cand vremea este nefavorabila si parcul poate fi inchis), cu plecari din Piata Presei Libere, parcarea de la capatul tramvaiului 41, din doua in doua ore: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Cursele de intoarcere din parc se fac la acelasi interval: 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 21.00. Daca ratati orele de plecare, puteti ajunge in parc si cu microbuzul 550, pe care il puteti lua din aceeasi parcare si care ajunge pana la Spitalul SRI, insa va trebui sa rugati soferul sa opreasca la intersectia cu strada Cantonului.

O vizita la Edenland va va impresiona in mod placut si va veti reintoarce cu mare drag. Departe de orasul alomerat, fara zgomote asurzitoare, fara poluare, inconjurat de verdele viu al naturii, va veti elibera de stresul de zi cu zi si veti redescoperi ce inseamna sa ajungeti la destinatie relaxati, energizati si mai fericiti. Daca sunteti in cautarea unei oaze de recreere si distractie, Edenland Park este solutia perfecta. Asa ca nu mai stati pe ganduri, faceti-va planuri de weekend!

Sursa fotografie: www.edenland.ro