7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Salata de ciuperci

Salata de ciuperci

Salata de ciuperci specific dobrogeana se poate asorta si cu o maioneza clasica sau poate fi amestecata cu marar tocat, o lingura de smantana, piper, zeama de lamaie, cativa catei de usturoi pisati. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Dacia Duster, masina oficiala a Festivalului „George Enescu”

Dacia Duster, masina oficiala a Festivalului „George Enescu”

Dacia Duster este masina oficiala a Festivalului International „George Enescu”, editia a XX-a. Flota de vehicule Dacia Duster 4 x 4 cu echipare de varf este utilizata pentru transportul personalitatilor care participa la evenimentul organizat intre 1 si 25 septembrie 2011, la Bucuresti. 

Potrivit unui comunicat Dacia, un astfel de vehicul va fi pus si la dispozitia lui Ioan Holender, directorul festivalului, in timpul deplasarilor sale in Romania pentru organizarea evenimentului. Asocierea Dacia cu prestigiosul eveniment cultural organizat de Guvernul Romaniei – Ministerul Culturii si Patrimoniului National reprezintă o premiera.

„Festivalul George Enescu este unul dintre cele mai puternice branduri ale Romaniei. El promoveaza nu numai opera celui mai mare compozitor roman, inspirata de folclorul romanesc si influentata de tradisia muzicala franceza, ci intreaga activitate culturala din tara. Dacia este onorata sa se asocieze cu un eveniment de aceasta anvergura. Prin vocatia lor internationala, ambele sunt branduri de care romanii pot fi mandri, deoarece contribuie cu succes la conturarea unei alte perspective asupra Romaniei”, a declarat Jérôme Olive, directorul general al Automobile Dacia si al Grupului Renault in Romania.

„Ne-am dorit ca in aceste vremuri dificile sa aducem alaturi de noi cat mai multe branduri autohtone. Festivalul „George Enescu” este o ocazie sa aratam lumii ce potential exista in Romania, dar si sa le reamintim romanilor adevaratele valori internationale. Prezenta Dacia alaturi de alti parteneri autohtoni puternici este o dovada in plus ca festivalul nostru pune la un loc ceea ce e reprezentativ pentru vremurile noastre – creativitatea, capacitatea de adaptare si spiritul de competitie”, a declarat presedintele Festivalului George Enescu, Ioan Holender.

Dacia are traditie in asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania, fiind partenerul Premiilor Gopo si al Targului de Carte „Gaudeamus”. Dacia Duster, lansata in martie 2010 la Salonul International Auto de la Geneva, a obtinut premiul Autobest 2011, a fost aleasa „Masina Anului 2011” in Romania si in Croatia si recompensata, in Franta, cu „Trofeul Argus”, la categoria vehicule de familie.

Etichete: Dacia Duster masina oficiala festival George Enescu

"Dacia Duster, masina oficiala a Festivalului „George Enescu”" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Dacia Duster, masina oficiala a Festivalului „George Enescu” COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania