Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Antricot podgorean

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-09-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Antricot podgorean

Antricot de vita prajit, cu sos de legume si vin.

Ingrediente

  • 1,6 kg de antricot de vita;
  • 200 g de untura;
  • 100 g de faina;
  • 100 g de ceapa;
  • 50 g de usturoi;
  • 200 g de morcovi;
  • 100 g de ardei gras;
  • 50 g de bulion pasta;
  • 150 ml de vin;
  • 150 ml de supa;
  • 5 g de boia;
  • 50 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Antricot podgorean

  • antricotul se taie in bucati, se bate cu ciocanul, se trece prin faina si se prajeste in untura pe ambele parti;
  • ceapa, morcovii, ardeiul gras si usturoiul se curata, se taie in felii si se calesc in untura;
  • se adauga faina, boiaua, piperul si bulionul; se stinge apoi cu supa si se lasa la fiert;
  • sosul rezultat se strecoara peste antricoatele prajite si se fierb impreuna;
  • cand carnea este aproape fiarta, se adauga vinul, cu care se lasa sa mai fiarba cateva minute.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de cartofi si orez.

+ adauga comentariu pentru Antricot podgorean COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania