7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Reteta este o combinatie grozava intre urda, mararul verde si puternic aromat si smantana. ...

Bilete de Avion

Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Regulamentul Oficial al concursului de Dragobete

Sectiunea 1. Organizatorul si regulamentul oficial al concursului

Concursul este organizat si desfasurat de SC SKY GROUP SRL (denumita in continuare "Organizator"), inregistrata la ORC sub nr. J35/1199/2004, CUI RO16365631, capital social 660.000 RON, avand contul (IBAN) cu nr. RO83 MILB 0000 0000 0002 5881, deschis la banca Millennium, sucursala Timisoara. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.skytrip.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de eventuale modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.skytrip.ro.

Sectiunea 2. Mecanismul concursului

Concursul se va desfasura astfel: Participantii vor trebui sa intre pe contul sau pagina de Facebook a www.skytrip.ro (http://www.facebook.com/skytripro sau http://www.facebook.com/www.skytrip.ro), si sa lase un comentariu la poza de prezentare a concursului, care sa reprezinte o declaratie de dragoste facuta partenerului de viata, sa distribuie fotografia pe contul propriu, iar apoi sa adune cat mai multe like-uri (Like sau Imi place) pentru aceasta declaratie. Autorul comentariului-declaratie de dragoste care la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului are cele mai multe like-uri este castigator.

Concurentii pot ajunge pe contul de Facebook al www.skytrip.ro fie direct, fie accesand link-ul activ de pe banner-ul de concurs, afisat in toate paginile site-ului.

De pe acelasi banner, dar si de la poza de prezentare a concursului din contul si pagina de Facebook a www.skytrip.ro, participantii vor avea disponibil un link si catre pagina in care este prezentat Regulamentul Oficial al concursului.

Orice intrebari sau nelamuriri pe care un participant le poate avea vor fi trimise pe adresa [email protected] si li se va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Sectiunea 3. Durata concursului

Concursul va fi lansat la data de 14 februarie 2012 (ora 18.00) si va dura pana la data de 19 februarie 2012 (ora 23.00). Orice comentariu inregistrat intr-un moment ulterior datei de inchidere a concursului va fi considerat nevalid. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Sectiunea 4. Premiile concursului

Va fi decernat un premiu constand in doua nopti de cazare pentru doua persoane in camera dubla, la Pensiunea Casa Albert din Brasov. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului.

Numele castigatorului va fi facut public in ziua de luni, 20 februarie 2012, pe contul si pagina de Facebook a www.skytrip.ro.

Sectiunea 5. Zona de desfasurare a concursului

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Sectiunea 6. Procedura pentru validarea si primirea premiului

Numele castigatorului va fi anuntat pe contul si pe pagina de Facebook a SkyTrip, dar si printr-un mesaj trimis direct pe contul acestuia. In acest mesaj direct, va fi transmisa o parola de control. In termen de 24 de ore de la anuntarea oficiala a castigatorului, acesta este invitat sa-si revendice premiul, trimitand un e-mail pe adresa [email protected]. Este obligatoriu ca in acest e-mail sa fie oferite toate datele de identificare: nume, prenume, nume de utilizator folosit pe Facebook, CNP, serie si numar de buletin, telefon, adresa postala. De asemenea, e-mail-ul va contine parola de control primita de la SkyTrip pe contul personal de Facebook.

In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termenul de 24 de ore sau va furniza date de contact eronate, va fi declarat castigator autorul comentariului clasat imediat dupa, in functie de numarul de like-uri (I like sau Imi place) primite.

Sectiunea 7. Responsabilitate

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

Sectiunea 8. Dreptul de participare

Concursul este deschis, conform organizatorilor, participarii tuturor persoanelor majore, cu exceptia angajatilor SC SKY GROUP SRL, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, frati/surori, sot/ sotie).

Participarea la concurs constituie acordul ca numele de user in Facebook al castigatorilor, fotografiile realizate de acestia in weekendul petrecut la Brasov si impresiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect, asa cum o cere Organizatorul, daca este cazul folosirii unor astfel de materiale.

Sectiunea 9. Protectia datelor personale

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.skytrip.ro. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Prin comunicarea datelor personale pe adresa de e-mail [email protected], participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

Sectiunea 10. Incetarea concursului

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

Sectiunea 11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

Sectiunea 12. Taxe si impozite

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII, asa cum a fost modificat si republicat. Orice obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Sectiunea 13. Regulamentul Oficial

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.skytrip.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected]. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Concurs dragobete
Cazare Romania