7,297 oferte
3,178 obiective

Ardei copti umpluti cu cascaval

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-31
9.7/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti, umpluti cu cascaval si prajiti pane.

Ingrediente

  • 1 kg de ardei grasi sau capia;
  • 250 g de cascaval;
  • 1 ou;
  • 2-3 linguri de faina;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ardei copti umpluti cu cascaval

  • ardeii se coc intregi si cand sunt gata se presara cu sare si se lasa acoperiti, timp de 20 de minute;
  • se curata apoi de coaja, cotoare si seminte, si se pun intr-un prosop curat de hartie, care sa absoarba zeama pe care o lasa;
  • oul se bate cu sare si piper;
  • se umple apoi fiecare ardei cu cate o felie de cascaval, se trece prin faina, apoi prin ou batut, si se prajeste in ulei incins.

Mod de servire

Se servesc calzi.

+ adauga comentariu pentru Ardei copti umpluti cu cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania