
Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Bors de fasole vere cu taitei de casa
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2016-05-30
3 voturi
din ![]() |
Descriere Bors de fasole vere cu taitei de casa
Cu discrete arome de usturoi si cimbru, borsul de fasole verde cu taitei se presara cu leusean si se serveste cu pofta.
Ingrediente
- 300 g de fasole verde;
- 200 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
- 250 g de ceapa;
- 100 g de telina;
- 150 g de taitei;
- 25 g de usturoi;
- 1 l de bors;
- 25 g de leustean;
- 500 g de rosii;
- 25 g de sare;
- 1 fir de cimbru.
Mod de Preparare Bors de fasole vere cu taitei de casa
- fasolea se pune la fiert in apa si cand este pe jumatate facuta, i se adauga albitura, telina, ceapa tocata marunt, apoi usturoiul si cimbrul;
- dupa ce a dat in fiert, se pun taiteii;
- borsul, fiert separat, se adauga cand legumele au fiert;
- la sfarsit, se adauga leustean.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.