7,303 oferte
3,178 obiective

Bors de pui

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-11
7.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors de pui

Bors de pui cu orez si rosii, dres cu ou si presarat din belsug cu verdeata.

Ingrediente

  • 1 pui;
  • 100 g de morcovi;
  • 100 g de albitura (radacina de pastarnac, patrunjel, telina);
  • 200 g de ceapa;
  • 400 g de rosii;
  • 100 g de orez;
  • 4 oua;
  • 400 ml de bors;
  • 50 g de marar;
  • 30 g de patrunjel verde;
  • 40 g de sare.

Mod de Preparare Bors de pui

  • morcovul, albitura si ceapa se curata, se spala, se taie in doua si se pun la fiert;
  • puiul se taie bucati si se pune peste zarzavat, cand acesta e aproape gata;
  • se adauga apoi orezul, rosiile si borsul fiert separat;
  • cand bucatile de carne sunt fierte, se adauga verdeata si se drege cu ou.

+ adauga comentariu pentru Bors de pui COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania