7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Prajitura de Arminden

Prajitura de Arminden

Numele acestei prajituri vine de la sarbatoarea Arminden dedicata zeului vegetatiei, protector al vitelor, cailor, holdelor semanate, viilor si livezilor. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Bors de sfecla cu smantana

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
3.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors de sfecla cu smantana

Bors de sfecla si rasol de vita, dres cu smantana si presarat cu verdeata.

Ingrediente

  • 500 g de rasol de vita;
  • 3 sfecle rosii;
  • 3 morcovi;
  • 1 telina mica;
  • 1/2 de varza mica;
  • 1 ardei gras;
  • 2 cepe;
  • 3 rosii;
  • 1/2 l de bors;
  • 3 linguri de ulei;
  • 1 galbenus;
  • 1 legatura de leustean;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 cana de smantana;
  • sare.

Mod de Preparare Bors de sfecla cu smantana

  • rasolul se fierbe la foc mic in 2,5 l de apa cu sare, indepartand spuma; dupa ce carnea s-a inmuiat, se scoate, se curata de pe oase si se taie cubulete;
  • legumele se curata si se spala, apoi se taie varza fideluta, ceapa marunt, iar morcovii, rosiile decojite, telina si ardeiul, in cubulete; sfecla se da pe razatoarea mare;
  • radacinoasele si varza se fierb timp de 10 minute, apoi se adauga sfecla, ardeiul si ceapa, lasand sa mai fiarba inca 10 minute;
  • separat, se fierbe si borsul;
  • se adauga in ciorba, pentru cateva clocote, rosiile, carnea, borsul, precum si sare dupa gust;
  • se stinge focul, se drege ciorba cu un amestec de galbenus si smantana, apoi se toarna uleiul si se presara verdeata tocata fin; se acopera, pentru 5 minute, cu un capac.

+ adauga comentariu pentru Bors de sfecla cu smantana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania