7,303 oferte
3,178 obiective

Budinca de spanac cu ciuperci

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-11-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Budinca de spanac cu ciuperci

Budinca de spanac cu ciuperci, imbogatita cu nucsoara si cascaval.

Ingrediente

  • 1 kg de spanac;
  • 300 g de ciuperci proaspete;
  • 4 oua;
  • 2 linguri de faina;
  • 150 g de cascaval;
  • 150 g de unt;
  • 1 lingura de pesmet;
  • 1 catel de usturoi;
  • nucsoara;
  • sare.

Mod de Preparare Budinca de spanac cu ciuperci

  • spanacul se spala si se fierbe in apa cu sare;
  • ciupercile se curata si se calesc in 50 g de unt;
  • dupa ce spanacul a fiert, se paseaza si se amesteca cu ciupercile calite;
  • galbenusurile se freaca cu untul ramas, se adauga 100 g de cascaval ras si se incorporeaza amestecul in compozitia de spanac;
  • se adauga apoi faina desfacuta in putina apa calda, se presara sare si nucsoara dupa gust si se mai pun usturoiul pisat si, la sfarsit, albusurile batute spuma;
  • se toarna compozitia obtinuta intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet, deasupra se presara cascavalul ramas ras si se da la cuptor pentru 35-40 de minute.

+ adauga comentariu pentru Budinca de spanac cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania