7,303 oferte
3,178 obiective

Bulgarasi de cascaval

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2016-10-31
5.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bulgarasi de cascaval

Bulete de cascaval cu oua.

Ingrediente

  • 250 g de cascaval;
  • 2 oua;
  • 3 linguri de faina;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Bulgarasi de cascaval

  • cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se amesteca cu ouale batute;
  • se adauga sare, piper si doua linguri de faina, ca sa se lege compozitia;
  • se formeaza bulgarasi, care se trec prin faina ramasa si se prajesc in ulei incins;
  • cand sunt gata, se scot pe servetele de hartie, ca sa-si lase surplusul de grasime.

+ adauga comentariu pentru Bulgarasi de cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania