Scrumbii invartite
Fileuri de scrumbie in sos de bulion, mustar si ienibahar, cu foi de dafin si lamaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cacik dobrogean
Castravete proaspat in sos rece de iaurt, cu ceapa, usturoi, miere, nuscoara, chimen si marar verde.
Ingrediente
- 1 castravete verde;
- 2-3 catei de usturoi;
- 1 ceapa;
- 300 g de iaurt;
- 1 legatura de marar;
- 1 lingurita de miere;
- nuscoara si chimen;
- sar si piper.
Mod de Preparare Cacik dobrogean
- castravetele se curata, se spala, se lasa sa se scurga, apoi se taie in 8 pe lung si dupa aceea cubuletge; acestea se presara cu sare si se lasa 10-15 minute;
- iaurtul se toarna intr-un castron si se incorporeaza in el ceapa data pe razatoarea mica si usturoiul pisat; se adauga piperul, nucsoara, chimenul, mierea si mararul verde tocat; se sareaza dupa gust;
- dupa ce se amesteca bine, se toarna peste castravete; se mai presara putin marar tocat si se serveste imediat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.