7,297 oferte
3,178 obiective

Carnati de porc in sos de vin

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-12-30
6.9/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Carnati de porc in sos de vin

Carnati proaspeti de porc, pregatiti cu sos de vin, foi de dafin, usturoi si nucsoara.

Ingrediente

  • 800 g de carnati proaspeti;
  • 200 ml de vin alb;
  • 50 g de unt;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 lingura de faina;
  • 1 lingura de bulion;
  • 2 foi de dafin;
  • nucsoara;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Carnati de porc in sos de vin

  • carnatii se fierb timp de 10 minute in putina apa, cat sa ii cuprinda;
  • faina se rumeneste in unt, apoi se adauga bulionul si se stinge cu vinul;
  • sosul obtinut se toarna peste carnati;
  • se pun si foile de dafin si usturoiul taiat feliute, se presara nucsoara, sare si piper dupa gust si se lasa totul sa fiarba inabusit pana scade sosul.

Mod de servire

Se servesc cu cartofi natur.

+ adauga comentariu pentru Carnati de porc in sos de vin COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania