7,307 oferte
3,178 obiective

Cartofi copti cu sos de mustar si marar

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-03-27
9.8/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cartofi copti cu sos de mustar si marar

Cartofi copti cu usturoi si boia dulce, in sos de mustar cu marar.

Ingrediente

  • 20 de cartofi;
  • 3 catei de usturoi;
  • 2 galbenusuri;
  • 270 g de mustar;
  • 2 lingurite de zahar;
  • 2 linguri de otet;
  • 1 legatura de marar;
  • ulei;
  • boia dulce;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Cartofi copti cu sos de mustar si marar

  • cartofii se curata, se ung cu ulei si se aseaza intr-o cratita sau o tava;
  • se adauga usturoiul curatat si taiat fin, sare, piper, iar apoi se presara pe fiecare cartof boia si se toarna apa cat sa cuprinda cartofii pana la jumatate; se da tava la cuptor pentru 45 de minute, pana cartofii devin aurii;
  • galbenusurile se freaca cu un praf de sare, se toarna uleiul in fir ca la maioneza, dupa care se adauga mustarul, zaharul, putina sare, otet si mararul tocat;
  • cartofii se servesc "imbracati" in sos.

+ adauga comentariu pentru Cartofi copti cu sos de mustar si marar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania