Articole recente

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Top Obiective

Ficat de vitel cu oua si cartofi
Ficat de vitel cu oua si cartofi, presarat cu cascaval ras si verdeata, la cuptor. ...
Bilete de Avion
Caviarul dintre nori
Romanii care au standarde ridicate cand vine vorba de mancare si doresc sa ia cina intr-un loc cu adevarat special o pot face de acum chiar la noi in tara.
Mai exact, la Mogosoaia, unde un belgian celebru in Europa a venit cu un concept pe cat de interesant pe atat de atragator: restaurantul plutitor.
Cum functioneaza?
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul si-a facut loc pe piata romaneasca dupa ce s-a ridicat deasupra unor orase de invidiat preum Barcelona, Paris, Londra, Bruxelles sau Berlin. Acolo, este cunoscut sub denumirea de "dinner in the sky" ("cina in cer").
Ineditul restaurant "zburator" este de fapt o macara care transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu tot cu clienti, cantareste peste cinci tone si poate avea "la bord" maximum 22 de persoane.
Meniul si nota de plata
Bucatarii le recomanda clientilor mese usoare, tinand cont de altitudinea la care servesc masa. Mai exact, mancarea nu ar trebui sa depaseasca 20 de grame.
Astfel, pe meniul localului din nori intra bucate alese precum muste de somon cu icre de manciuria, caviar, sau cupe de ciocolata umplute cu spuma.
Asa cum era de asteptat, intreaga experienta are si un pret pe masura. Inchirierea platformei pentru opt ore costa 17.000 de euro. In curand, acesta isi va ridica clientii in al noualea cer in Delta si in Piata Sfatului din Brasov.
Mai exact, la Mogosoaia, unde un belgian celebru in Europa a venit cu un concept pe cat de interesant pe atat de atragator: restaurantul plutitor.
Cum functioneaza?
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul si-a facut loc pe piata romaneasca dupa ce s-a ridicat deasupra unor orase de invidiat preum Barcelona, Paris, Londra, Bruxelles sau Berlin. Acolo, este cunoscut sub denumirea de "dinner in the sky" ("cina in cer").
Ineditul restaurant "zburator" este de fapt o macara care transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu tot cu clienti, cantareste peste cinci tone si poate avea "la bord" maximum 22 de persoane.
Meniul si nota de plata
Bucatarii le recomanda clientilor mese usoare, tinand cont de altitudinea la care servesc masa. Mai exact, mancarea nu ar trebui sa depaseasca 20 de grame.
Astfel, pe meniul localului din nori intra bucate alese precum muste de somon cu icre de manciuria, caviar, sau cupe de ciocolata umplute cu spuma.
Asa cum era de asteptat, intreaga experienta are si un pret pe masura. Inchirierea platformei pentru opt ore costa 17.000 de euro. In curand, acesta isi va ridica clientii in al noualea cer in Delta si in Piata Sfatului din Brasov.
Etichete: Mogosoaia restaurant zburator plutitor caviar icre de manciuria meniu platforma macara
"Caviarul dintre nori" citeste si:
-
OZN pictat pe peretii unui monument de secol XIII din Cetatea Medievala a Sighisoarei
17 Mai 2016 -
Delta Dunarii, Mamaia si Baile Felix au fost zonele cele mai cautate de turisti in sezonul 2016
07 Octombrie 2016 -
Aplicatie informatica in cinci limbi, dedicata turistilor care viziteaza judetul Cluj
28 Feb 2017 -
Fosile marine cu o vechime de 70 de milioane de an, gasite din intamplare de o echipa de muncitori in Muntii Cozia
21 Octombrie 2016 -
Povestea Iepurasului
14 Aprilie 2017 -
Credinte, obiceiuri si superstitii de Sfintii Apostoli Petru si Pavel
29 Iunie 2017 -
In Covasna, Anul Turismului promoveaza Intorsura Buzaului ca principala destinatie
14 Feb 2017
Fii primul care comenteaza asta.