
Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ceapa de Campina
E delicioasa, de consumat si ca aperitiv si ca si garnitura.
Ingrediente
- 6 cepe mari;
- 3 felii de paine;
- 100 g de miez de nuci;
- 1 pahar de lapte;
- 2 legaturi de marar;
- sare si piper dupa gust;
- 1 ceasca de smantana;
- 1 ceasca de vin alb;
- 1 lingura de untdelemn;
- 1 legatura de patrunjel.
Mod de Preparare Ceapa de Campina
- se curata cepele si se pun la fiert;
- se inmoaie miezul de paine in lapte;
- se macina nucile;
- se toaca mararul;
- se scoate miezul cand cepele s-au inmuiat;
- se freaca un piure din miez de ceapa, paine si nuci cu sare, piper, marar si se umplu cepele;
- se unge o tava cu ulei si se asaza cepele cu gura-n sus;
- se bate vinul de smantana, se toarna peste cepe si se pune la cuptor sa scada sosul si sa rumeneasca;
- se toaca patrunjel si se presara peste.
Mod de servire
Se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.