
Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Chec cu smochine
Un desert plin de savoare.
Ingrediente
- 250 g de zahar;
- 350 g de faina;
- 150 g de unt;
- 4 oua;
- 250 g de smochine;
- 250 g de miez de nuca;
- 1 lamaie;
- 1 pliculet de zahar vanilat.
Mod de Preparare Chec cu smochine
- smochinele se curata, se lasa sa se inmoaie timp de o ora in apa rece, dupa care se dau prin masina de tocat;
- lamaia se da pe razatoare;
- se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma;
- se freaca bine untul cu zaharul, pana se formeaza o crema spumoasa, apoi se incorporeaza, pe rand, galbenusurile, faina, zaharul vanilat, smochinele, coaja rasa de lamaie si albusurile;
- se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o forma unsa cu putin unt, apoi se da la cuptor, la foc iute, sa se coaca; se taie in felii numai dupa ce se raceste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.