7,297 oferte
3,178 obiective

Chiftelute de peste

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-10-31
8.3/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Chiftelute de peste

Facute de obicei din fileuri de peste cu oase fine, reprezinta un delicios aperitiv specific Dobrogei.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de peste (dezosata si tocata la masina de doua ori);
  • 1 cartof;
  • 2 cepe;
  • 1 ardei gras;
  • 1 ardei iute;
  • 2 oua;
  • 3 legaturi de marar;
  • 2 legaturi de patrunjel;
  • 1 ceasca de faina;
  • ulei;
  • sare si piper, dupa gust.

Mod de Preparare Chiftelute de peste

  • cartoful, cepele, ardeiul gras si ardeiul iute se toaca marunt, impreuna cu verdeata, pana se obtine o pasta;
  • se amesteca apoi cu zarzavatul si verdeata carnea, ouale, sarea si piperul;
  • se ia cate o lingura de tocatura, se face gogoloi si se tavaleste prin faina;
  • se turteste si se prajeste pe ambele parti.

Mod de servire

Se pot servi cu sos de rosii.

+ adauga comentariu pentru Chiftelute de peste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania