Vinete prajite cu sos de rosii
Vinete prajite cu sos de rosii si usturoi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute de peste
Facute de obicei din fileuri de peste cu oase fine, reprezinta un delicios aperitiv specific Dobrogei.
Ingrediente
- 1 kg de carne de peste (dezosata si tocata la masina de doua ori);
- 1 cartof;
- 2 cepe;
- 1 ardei gras;
- 1 ardei iute;
- 2 oua;
- 3 legaturi de marar;
- 2 legaturi de patrunjel;
- 1 ceasca de faina;
- ulei;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Chiftelute de peste
- cartoful, cepele, ardeiul gras si ardeiul iute se toaca marunt, impreuna cu verdeata, pana se obtine o pasta;
- se amesteca apoi cu zarzavatul si verdeata carnea, ouale, sarea si piperul;
- se ia cate o lingura de tocatura, se face gogoloi si se tavaleste prin faina;
- se turteste si se prajeste pe ambele parti.
Mod de servire
Se pot servi cu sos de rosii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.