Sos romanesc
Prepararea acestui sos in mod traditional necesita grasime pentru a rumeni faina si ceapa. Daca se formeaza cocoloase, se va trece sosul prin strecuratoare direct peste felul de mancare pregatit. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute de peste in sos tomat
Chiftelute de peste in sos de rosii cu dafin.
Ingrediente
- 1,5 kg de carne de peste file;
- 2 legaturi de marar;
- 1 l de suc de rosii;
- 2 foi de dafin;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Chiftelute de peste in sos tomat
- carnea de peste si mararul se toaca, apoi se amesteca si se formeaza chiftele care se prajesc in ulei; dupa ce se scot din tigaie, se aseaza pe o farfurie tapetata cu servet de hartie, care sa absoarba grasimea;
- sucul de rosii se pune la fiert, la foc mic, impreuna cu putin ulei, foile de dafin, sare si piper dupa gust;
- dupa ce sosul a fiert, se adauga, cu grija, chiftelele si se mai lasa sa dea in unu-doua clocote.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.