7,300 oferte
3,178 obiective

Chiftelute din maruntaie de porc

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2015-11-30
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Chiftelute din maruntaie de porc

Chifteluite din ficat, plamani si limba de porc.

Ingrediente

  • 200 g de ficat de porc;
  • 600 g de plamani de porc;
  • 200 g de limba de porc;
  • 100 ml de ulei;
  • 2 linguri de faina;
  • 1 ceapa;
  • 3 oua;
  • 2 legaturi de marar;
  • 2 legaturi de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Chiftelute din maruntaie de porc

  • ficatul, plamanii si limba se curata si se spala, apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare; se lasa aproape o ora si se aduna spuma cand e cazul, apoi se scot, se lasa la racit, dupa care se dau prin masina de tocat;
  • ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se inabusa intr-o cratita cu doua linguri de ulei si una de apa, apoi se adauga maruntaiele si se mai lasa un sfert de ora;
  • se ia cratita de pe foc, se lasa pana se raceste, apoi se adauga 2 oua, sare, piper si verdeata tocata marunt;
  • se modeleaza bilute, care se dau prin faina si ou batut, apoi se rumenesc in ulei incins.

+ adauga comentariu pentru Chiftelute din maruntaie de porc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania