7,309 oferte
3,178 obiective

Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

O delicioasa fiertura, care, servita cu smantana si verdeata, iti potoleste foamea pentru o zi intreaga.

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc;
  • 150 g de morcovi;
  • 150 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
  • 50 g de telina (radacina);
  • 150 g de ceapa;
  • 150 g de faina;
  • 1 ou;
  • 150 g de smantana;
  • 50 g de verdeata;
  • 4 g de sare de lamaie;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

  • carnea se taie in bucati mari, se spala si se pune la fiert cu sare; cand da in fiert, se ia spuma;
  • zarzavatul se curata, se spala, se taie marunt si se pune la prajit; se stinge apoi cu zeama si se lasa sa fiarba; se adauga peste carne;
  • din ou si faina se prepara o coca moale, in care se pune putina sare; aceasta se taie sub forma de taitei si se introduce in ciorba care fierbe;
  • se acreste cu sare de lamaie, dupa gust;
  • cand e gata, se serveste cu smantana si verdeata.

+ adauga comentariu pentru Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania