
Dulceata de mure
Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba de pasare pitesteana
O gustoasa ciorba din carne de pasare si legume, dreasa cu ou si zeama de lamaie.
Ingrediente
- 1 kg de carne de pasare;
- 200 g de maruntaie de pasare;
- 250 g de morcovi;
- 100 g de telina;
- 250 g de ceapa;
- 100 g de orez;
- 100 g de untura;
- 50 g de patrunjel verde;
- 400 g de rosii;
- 1 lamaie;
- 10 oua;
- 30 g de sare.
Mod de Preparare Ciorba de pasare pitesteana
- puiul si maruntaiele se portioneaza si se pun la fiert, in apa rece cu sare; se spumeaza;
- legumele se taie in cuburi foarte mici si se trag in grasime, apoi se adauga peste carne, cand da in fiert;
- dupa 10-15 minute se adauga orezul, iar dupa ce fierbe 5 minute se pun si rosiile fara pielite;
- cand este fiarta se adauga zeama de lamaie;
- ouale se bat si se toarna subtire; se amesteca cu polonicul, ca sa se formeze fire subtiri, intregi;
- cand se serveste se pune patrunjel verde pe deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.