Chiftele din legume
Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba pescareasca
Sanatoasa, usoara si gustoasa - asa ar putea fi descrisa ciorba pescareasca specifica zonei dobrogene.
Ingrediente
- 2 kg de cozi si capete de peste;
- 250 g de morcovi;
- 250 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
- 500 g de ceapa;
- 100 g de telina;
- 100 g de bulion pasta;
- 1, 5 kg de rosii;
- 200 ml de otet;
- 200 ml de ulei;
- 50 g de leustean;
- 50 g de verdeata;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Ciorba pescareasca
- morcovii, telina, ceapa si albitura se curata, se taie in patratele mici si se calesc intr-o tigaie cu ulei incins, dupa care se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare;
- pestele se curata si se spala, rosiile se taie cubulete, iar verdeata se toaca;
- cand zarzavatul este fiert, se adauga otetul si bulionul si se potriveste de sare; se adauga apoi si pestele;
- cand pestele este fiert, se adauga rosiile si verdeata si se mai da o data in fiert.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.