
Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba picanta de legume
Ciorba cu fasole rosie, morcov, telina, ardei iute si usturoi.
Ingrediente
- 200 g de fasole rosie boabe (poate fi si din cutie);
- 1 ceapa rosie;
- 1 morcov;
- 1 telina;
- 2 catei de usturoi;
- 1 ardei iute;
- 1 l de supa de zarzavat;
- 2 linguri de ulei;
- suc de lamaie;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba picanta de legume
- ceapa se taie marunt si se caleste in ulei; se adauga un praf de piper;
- morcovul si telina se dau pe razatoare, usturoiul se zdrobeste, iar ardeiul iute se toaca;
- se amesteca aceste ingrediente cu ceapa si se mai lasa la calit impreuna;
- se adauga apoi fasolea si supa de zarzavat, lasand sa fiarba pana se inmoaie boabele de fasole;
- se condimenteaza cu sare si suc de lamaie dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.