7,297 oferte
3,178 obiective

Ciulama modoveneasca de rinichi

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2015-10-25
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciulama modoveneasca de rinichi

Ciulama de rinichi de porc.

Ingrediente

  • 400 g de rinichi de porc;
  • 60 ml de ulei;
  • 25 g de unt;
  • 100 g de faina;
  • 1 ceapa mica;
  • 2 morcovi;
  • 50 g de telina;
  • 5 ml de otet;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciulama modoveneasca de rinichi

  • se spala si se curata rinichii, se lasa o jumatate de ora in apa rece cu otet, dupa care se oparesc in apa clocotita, se taie marunt si se pun sa fiarba, aproximativ o ora, in apa cu putina sare;
  • ceapa, morcovii si telina se curata, se spala, se taie in sferturi, iar, dupa ce s-au spumat rinichii, se adauga la fiert;
  • faina se dizolva in tot atata apa, apoi se inabusa intr-o cratita cu ulei incins; se amesteca permanent cu lingura de lemn, apoi se mai subtiaza cu o cana de apa calda;
  • se adauga rinichii si se mai fierb o jumatate de ora;
  • se serveste calda, cu o lingura de unt si patrunjel tocat deasupra, alaturi de mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Ciulama modoveneasca de rinichi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania