Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci cu sunca si costita
Ciuperci umplute cu sunca presata, ou si costita afumata.
Ingrediente
- 10 ciuperci albe;
- 300 g de sunca presata;
- 3 oua;
- 100 g de unt;
- 10 feliute de costita;
- ulei;
- sare si piper dupa gust.
Mod de Preparare Ciuperci cu sunca si costita
- ouale se fierb in apa cu sare;
- sunca se taie si se trece prin masina de tocat, apoi se amesteca cu galbenusurile pasate si cu untul;
- ciupercile se curata si se picura pe fiecare cate un strop de ulei, dupa care se baga la cuptor pentru 5 minute;
- se scot ciupercile, se lasa 5 minute sa se racoreasca si se umplu cu compozitia de sunca;
- se aseaza pe fiecare ciuperca umpluta cate o feliuta de cotita si se dau iar la cuptor, pana se rumenesc.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.