Friptura craioveana de vita
Friptura de vita cu ciuperci si rosii, fiarta in vin si servita cu smantana si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci pane cu branza de burduf
Ciuperci umplute cu rosii si branza de burduf, gatite pane.
Ingrediente
- 1/2 kg de ciuperci cu palarii mai mari;
- 200 g de branza de burduf;
- 2 oua;
- 3-4 linguri de faina;
- 1 rosie;
- ulei.
Mod de Preparare Ciuperci pane cu branza de burduf
- ciupercile se spala si se curata, scotandu-le piciorusele, iar rosiile se taie cubulete;
- in fiecare palarie de ciuperca se pune un cubulet de rosie si se astupa cu un strat de branza de burduf, presarand bine;
- ouale se amesteca cu faina; prin aluatul obtinut se trec ciupercile si se prajesc in ulei;
- se servesc pe un platou tapetat cu frunze de salata verde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.