7,311 oferte
3,178 obiective

Corabiele

Reteta adaugata de catre admin in data de 2015-10-31
9.7/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Corabiele

Un dulce simplu, de facut in fiecare duminica.

Ingrediente

  • 1 pahar de unt;
  • 3 pahare de zahar tos;
  • 1 plic de zahar vanilat;
  • 2 oua;
  • 1 ceasca de miez de nuca;
  • unt pentru uns tava;
  • 1 pahar de zahar pudra;
  • faina, cat sa nu fie aluatul nici prea moale, nici vartos.

Mod de Preparare Corabiele

  • se amesteca untul cu zaharul tos, cu cel vanilat si cu ouale;
  • se adauga faina, putin cate putin, pana se face un aluat potrivit;
  • se intinde o foaie groasa de aproximativ un degetel si se taie forme rotunde cu paharul;
  • pe fiecare turtita se pune cate o jumatate de miez de nuca;
  • se unge tava cu unt, se pun corabielele si apoi se dau la cuptor;
  • cand s-au rumenit se scot si se presara din belsug cu zahar pudra.

Mod de servire

Se mai pot servi cu gem sau marmelada deasupra.

+ adauga comentariu pentru Corabiele COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania