7,297 oferte
3,178 obiective

Cotlet de porc ca la Timisoara

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-29
6.2/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cotlet de porc ca la Timisoara

Bun si satios, satura intreaga familie.

Ingrediente

  • 1,6 kg cotlet de porc;
  • 200 g de untura;
  • 200 g de smantana;
  • 100 g de faina;
  • 20 g de boia;
  • 150 g de ceapa;
  • 250-300 ml supa de oase;
  • 50 g de sare;
  • 10 g de piper.

Mod de Preparare Cotlet de porc ca la Timisoara

  • untura se pune la incins intr-un vas;
  • cotletul de porc se bate putin, se sareaza si se pune la prajit in untura incinsa;
  • ceapa se toaca marunt;
  • cand carnea este prajita, se scoate in alt vas, iar in untura ramasa se caleste ceapa tocata; se adauga faina, apoi se stinge cu supa de oase si boia; se mai lasa la fiert cca. 10 minute, dupa care se strecoara peste cotletul prajit;
  • se adauga piperul si se fierbe inca 25 de minute;
  • la sfarsit, se adauga si smantana si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute.

Mod de servire

Se serveste cu piure de cartofi, iar ca bautura se recomanda vin rose sec sau rosu demisec.

+ adauga comentariu pentru Cotlet de porc ca la Timisoara COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania