7,307 oferte
3,178 obiective

Cotlet de vitel cu sos

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cotlet de vitel cu sos

Cotlet de vitel cu ciuperci si sparanghel, servit cu buchet de legume.

Ingrediente

  • 800 g de cotlet de vitel;
  • 100 g de ciuperci champignon;
  • 250 g de capete de sparanghel;
  • 100 ml de ulei;
  • 50 ml de lapte;
  • 10 g de sare;
  • 15 g de piper.

Mod de Preparare Cotlet de vitel cu sos

  • cotletul se taie felii, care se bat cu ciocanul si se introduc in lapte;
  • se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe jumatate;
  • capetele de sparanghel se fierb impreuna cu ciupercile;
  • cotletul se introduce in sosul rezultat si se fierbe 10-15 minute;
  • se aseaza pe un platou, se decoreaza cu capetele de sparanghel si cu ciupercile, iar sosul se toarna deasupra.

Mod de servire

Se serveste cu buchet de legume - conopida, fasole verde, morcovi, telina.

+ adauga comentariu pentru Cotlet de vitel cu sos COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania